Atelier

Waar worden de pralines gemaakt?

Hendrik Denil beschikt over een eigen atelier waar hij zelf zijn artisanale pralines maakt. Hij beschikt er over een zeer complete uitrusting en moderne machines. Zo kan hij steeds verse producten maken wat ten zeerste in de smaak valt bij de klanten van Chocolatier Hendrik Denil.

 

Wat wordt er precies geproduceerd?

  • Vormpralines: met specifieke vormen (moules) van de pralines.
  • Geënrobeerde pralines: uit een groot kader gesneden pralines die omkapseld worden met vloeibare chocolade.
  • Holgoed: leuke figuren – al dan niet met kleur – voor Sinterklaas, Pasen of andere gelegenheden.
  • Logopralines: dit zowel als vormpralines of als geënrobeerde pralines. Het ontwerp is van eigen hand.
    Er is ook een printinstallatie in het atelier.
  • Truffels, studentenhaver, caraques, orangetten,…

Enkel de beste chocolade

Chocolatier Hendrik Denil werkt met Belgische chocolade van de beste kwaliteit. De chocolade die Hendrik gebruikt in het atelier komt voor een deel uit Mexico en uit Ivoorkust.

 

Voor sommige chocolaatjes worden er verschillende basischocolades onder elkaar gemengd. Door bijvoorbeeld chocolade met een heel hoog cacaogehalte te mengen met chocolade met een lager cacaogehalte, krijgt u een chocolade met vrij hoog cacaogehalte zonder dat de chocolade bitter proeft in de nasmaak.

Hendrik Chocolates

Meerstraat 1

1840 Londerzeel

Tel.: 052/30.24.65 

 

Kerkstraat 95

9255 Buggenhout  

Tel.: 052/34.25.44

 

Atelier Hendrik Chocolates

Kerkhofstraat  29

1840 Londerzeel 

 

GSM: 0475/91.56.93 

 

E-mail: info@chocolateriehd.be

Openingsuren Londerzeel

Maandag: gesloten

Dinsdag t.e.m. zaterdag: 7u - 12.30u en 13.30u - 18.30u

Zondag: 7.00u - 12.30u

 

Openingsuren Buggenhout 

Maandag: gesloten

Dinsdag & woensdag: 7u - 16u30

Donderdag: 7u - 12u

Vrijdag & zaterdag: 7u - 17u30

Zondag: 7.30u - 12u